Cafeaften, fredag den 14. september 2012

Foreningens tredie café aften.

Uddrag af programmet:
Kl. 19.30 byder vi velkommen og giver ordet til Morten Stahl Pedersen, som er manden bag det populære koncept SMAG FØRST.

Morten er, trods sine beskedne 26 år, indehaver af tre vinhandler, bl.a. på Rosenvangs Alle i Højbjerg – en bedrift, der vidner om både drivkraft og godt købmandskab.

Morten ved, hvad han taler om, så vi overlader trygt underholdningen til Morten, når han med humor og skarpe anekdoter guider os igennem et udvalg af delikate vine fra SMAG FØRST.

Kl. 21 byder vi på lidt godt til appetitten i form af en let anretning. Det vil være lækkerier, som leder tankerne hen på en aften ved middelhavet, med alt hvad der måtte høre til en god tapas. Maden ledsages af de vine, som er kommet på bordet under vinsmagningen.

Under spisningen vil den unge guitarist Peter Ring ledsage hyggesnakken med afslappede guitartoner på sin akustiske guitar. Peter har igennem flere år spillet med i gymnasiebandet Zebra Mayhem, men i aften påtager han sig rollen som hyggeguitarist og deler gavmildt ud af sine musikalske evner.

Hent invitationen her.

Fotos fra arrangementet

Tilbage til forsiden.